Revista Diario

Digue-m'ho en vers

Publicado el 15 mayo 2010 por Joanaabrines
Digue-m'ho en vers
Aquesta setmana Barcelona és poètica.
El passat dimarts vaig viure a l'illa de l'aire totes les "MUJERES" del poeta xilè Nicanor Parra. Mai és tard per conèixer un senyor que als 95 anys encara es declara antipoeta i escriu en vers sentiments compartits. El proper dilluns, a les 20h, a la programació de "Barcelona poesia" hi destaca una sessió oberta a la Casa dels Contes (C/Ramon i Cajal, 35) per a tots el que vulguin recordar la Parranda Larga de Nicanor i Neruda.
El proper dimecres 19 de maig, participaré al cicle POESIA VIVA de la Sala Vivaldi amb poemes propis en català. Tots estau convidats al número 5 del carrer Llancà (Plaça Espanya) de 18h a 20:30h.
A més he participat al concursos d'escriptura vertical del Timeout, de la Vanguardia i de la revista EÑE. Les tres convocatòries promocionen la poesia des de la tecnologia 2.0 (web o mòvil). Encara que jo sóc de les que escriu un missatge amb totes les lletres i la puntuació correcte, l'únic del que m'oblid amb l'escriptura manual és d'accentuar. Al blog de la Vanguardia han publicat el meu e-poema "MI MUERTE Y YO", et convido a que el llegeixis i deixis un comentari si et commou. I també pots trobar els microrelats introduint el meu nom al buscador del premi de la Revista Eñe, es pot votar i hi ha un premi de públic. Si el resultat d'aquests concursos és positiu, l'emoció no em permetrà dur-ho d'amagat i us faré cómplices de la meva alegria. Moltes gràcies per escoltar-me.

Volver a la Portada de Logo Paperblog

Sobre el autor


Joanaabrines 189 veces
compartido
ver su blog

El autor no ha compartido todavía su cuenta El autor no ha compartido todavía su cuenta

Revistas