Magazine

El futur de la gimnàstica del Nàstic

Publicado el 15 abril 2011 por Nasticgrana
Notica enviada per la Núria Gual López de la Secció de Gimnàstica Ritmica del Nàstic
El futur de la gimnàstica del Nàsticfoto : Secció Gimnàstica Ritmica Nàstic
El passat dissabte 9 d’Abril, es va disputar la fase Comarcal dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya al Pavelló Municipal de Salou, on van participar gimnastes del nostre club, obtenint uns molt bons resultats.
Pel que fa a la modalitat d’individual, en categoría Pre-benjamí, la nostra participant Emma Climent va obtenir la primera posició i es va proclamar campeona del torneig.
En categoría Benjamí, les gimnastes Gemma Rosselló i Carla Marchal van obtenir uns bons resultats també obtenint el tercer i el quart lloc respectivament.
Pel que fa a la categoría Aleví, la gimnasta Olivia Cardoso es va proclamar campiona de la categoría, i Ainoa Arribalzaga sots campiona.
En modalitat infantil, Marta Cambra i Ainoa Anguela van obtenir també l’or i la plata respectivament.
Per finalitzar aquesta modalitat, Andrea Tabares, va obtenir la primera posició en categoría Cadet.
Cal destacar també l’actuació que varen fer les components del conjunt Benjamí; Blanca Anguela, Emma Climent, Mia Climent, Gemma Rosselló, Carla Marchal, i Lídia Sánchez, obtenint la primera posició i proclamant-se així campiones de la Fase Comarcal del Tarragonès. Totes aquestes gimnastes estan entrenades a les ordres de Núria Gual.

Volver a la Portada de Logo Paperblog