El futur de la gimnàstica del Nàstic

Publicado el 15 abril 2011 por Nasticgrana
Notica enviada per la Núria Gual López de la Secció de Gimnàstica Ritmica del Nàstic
foto : Secció Gimnàstica Ritmica Nàstic
El passat dissabte 9 d’Abril, es va disputar la fase Comarcal dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya al Pavelló Municipal de Salou, on van participar gimnastes del nostre club, obtenint uns molt bons resultats.
Pel que fa a la modalitat d’individual, en categoría Pre-benjamí, la nostra participant Emma Climent va obtenir la primera posició i es va proclamar campeona del torneig.
En categoría Benjamí, les gimnastes Gemma Rosselló i Carla Marchal van obtenir uns bons resultats també obtenint el tercer i el quart lloc respectivament.
Pel que fa a la categoría Aleví, la gimnasta Olivia Cardoso es va proclamar campiona de la categoría, i Ainoa Arribalzaga sots campiona.
En modalitat infantil, Marta Cambra i Ainoa Anguela van obtenir també l’or i la plata respectivament.
Per finalitzar aquesta modalitat, Andrea Tabares, va obtenir la primera posició en categoría Cadet.
Cal destacar també l’actuació que varen fer les components del conjunt Benjamí; Blanca Anguela, Emma Climent, Mia Climent, Gemma Rosselló, Carla Marchal, i Lídia Sánchez, obtenint la primera posició i proclamant-se així campiones de la Fase Comarcal del Tarragonès. Totes aquestes gimnastes estan entrenades a les ordres de Núria Gual.