Revista Diario

Mallorca jazz orquestra

Publicado el 13 agosto 2013 por Joanaabrines

LA MALLORCA JAZZ ORQUESTRA S'ESTRENA A CALA RAJADA
MALLORCA JAZZ ORQUESTRA Imatge del Cartell by Joan Garau
A Mallorca s'ha creat una nova Big Band, la Mallorca Jazz Orquestra, que actuarà el proper 16 d'agost a la Nit de Jazz de Cala Rajada. Gairebé la totalitat dels músics són mallorquins i alguns components provenen de Catalunya. Els dinou músics tocaran clàssics del jazz i swing amb els convidats especials Matthew Simon, com a trompetista solista, i Sergi Vergés, a la batuta de la orquestra.
El jove trompetista mallorquí, Pep Garau, ha pres la iniciativa de reunir els músics de la Mallorca Jazz Orquestra, amb l'ajuda de Toni Vaquer, Llorenç Barceló, Miquel Gayà i Salvador Font, per al primer concert de la Big Band que actuarà al Moll de Cala Rajada el proper divendres 16 d'agost. La intenció del trompetista és ajuntar músics i amics per realitzar un concert de gran format i tocar en directe. El repertori estarà format per grans clàssics del swing i el jazz amb arranjaments originals de Mel Lewis, Thad Jones, Billy Strayhorn i Toshiko Akiyoshi, entre altres.
La Big Band tocarà sota la direcció de Sergi Vergés, trombonista i director de la Big Band del Liceu. L'altra figura convidada és Matthew Simon, trompetista americà afincat a Barcelona i professor del Liceu des de 1982, que ha compartit escenari amb Miles Davis, Buena Vista Social Club, Cecilia Cruz, Tito Puente, Tete Montoliu, Jerry Lewis, Bebo Valdés, ... Aquest concert en primícia es podrà veure de franc al moll de Cala Rajada, el proper divendres 16 d'agost a les 22h.
Mallorca Jazz Orquestra:

Saxo Alt: Joan Más Saxo Alt: Marina Moyà Saxo Tenor: Enrique Oliver Saxo Tenor: Jordi Montserrat Saxo Baríton: Marcel·lí Bayer Trompeta lead: Matthew Simon Trompeta: Pep Garau Trompeta: Pep Tarrades Trompeta: Bernat Xamena Trombó lead: Miquel Gayà Trombó: Josep Oliver Trombó: Chema Borràs Trombó: Tolo Serra Bateria: Salvador Font Percussió: Pep Lluís García Contrabaix: Steve Bergendy Piano: Toni Vaquer Hammond: Llorenç Barceló Veu: Salvador Sobral
Convidats especials Matthew Simon i Sergi Vergés Dirigit per Sergi Vergés.

Volver a la Portada de Logo Paperblog

Sobre el autor


Joanaabrines 189 veces
compartido
ver su blog

El autor no ha compartido todavía su cuenta El autor no ha compartido todavía su cuenta

Revistas