Revista Diario

Orange Juice Funk Collective // SAVE THE NAME

Publicado el 27 enero 2013 por Joanaabrines
Orange Juice Funk Collective // SAVE THE NAME+ Cartell i artwork d'Orange Juice Funk Collective by Joan Garau
SAVE THE DATE // ORANGE JUICE
 FUNK COLLECTIVE EN CONCERT El proper dissabte 2 de febrer de 2013
 a les 21h al Teatre de Capdepera
 Anticipada a l’Oficina de Turisme de 
Capdepera: 5€ // Taquilla: 8€
ORANGE JUICE FUNK COLLECTIVE és un col·lectiu de bons músics que presenten temes propis al més pur estil funk-jazz fussió. Inicialment ORANGE JUICE és un organtrio amb trompeta creat a Mallorca i format per Llorenç Barceló (hammond), Pep Garau (trompeta), Josep Munar (guitarra) i Jeroni Sureda (bateria). Actualment han ampliat la formació amb els músics de FUNK COLLECTIVE per mostrar nous registres musicals. Dee7 s'incorpora a la improvització de les melodies vocals, Pep Lluís García acompanya la secció rítmica amb percussió i completen l'elegant secció de metalls Nil Mujal com a saxo tenor, Joan Mas al saxo baríton i Miquel Gayà al trombó.
Els músics amb més de 50 gravacions d'estudi i innombrables concerts en directe, enregistren el seu primer treball discogràfic a principis de febrer a l'estudi de grabació Team33 (Sa Torre – Mallorca) amb el tècnic Toni Pastor. Al disc contaran amb els arranjaments de metalls a càrrec de Vicenç Martín i amb la col·laboració del reconegut trompetista David Pastor. Una bona notícia per a la música de les illes! I com varen dir els de 40putes sense por a equivocar-se , OJFC serà una de les sorpreses del 2013.
PROJECTE VERKAMI // AJUDA A ORANGE JUICE FUNK COLLECTIVE A ENREGISTRAR EL SEU DISC
Per dur a terme aquest projecte necessiten la teva ajuda!!! Tenen part dels diners de la gravació perquè han treballat durant 2 anys estalviant part del caché dels bolos, però no en tenen suficient. Pots fer la teva aportació a la seva pàgina de Verkami a canvi del disc o un concert privat (aquestes són algunes de les recompenses que proposen) Encara ets a temps de col·laborar? Pots veure els vídeos de la banda al seu canal de youtube.


Com a bon músics, tenen moltes coses a dir amb la música. I a més de la campanya crowfunding estan organitzant diferents actes a Mallorca. El proper dissabte 2 de febrer a les 21h, no et pots perdre el Concert d'Orange Juice Funk Collective al Teatre de Capdepera. Amb entrada/donatiu per l'enregistrament del primer CD/DVD. Reserva't la data!

I per als amants de la música, el dissabte 8 de febrer en David Pastor, reconegut trompetista que ha gravat amb Celia Cruz, Michael Bublé, Paquito de Rivera i un llarg d'artistes internacionals, estarà gravant el disc amb Orange Juice Funk Collective i fent una Master Class a l'auditori de Santa Margalida. Durant 3 hores treballarà damunt una Big Band i es podrà assistir de públic oïent per 5€. Save the date.


Orange Juice Funk Collective // SAVE THE NAME
¡EL GROOVE SÍ QUE IMPORTA Y ORANGE JUICE FUNK COLLECTIVE TIENEN MUCHO GROOVE!

Volver a la Portada de Logo Paperblog

Sobre el autor


Joanaabrines 189 veces
compartido
ver su blog

El autor no ha compartido todavía su cuenta El autor no ha compartido todavía su cuenta

Revistas