Revista Diario

Soy cámara // en paral·lel

Publicado el 07 febrero 2013 por Joanaabrines
SOY CÁMARA // EN PARAL·LEL
El nou capítol de SOY CÁMARA. EL PROGRAMA DEL CCCB s’emet aquest divendres 8 de febrer a les 19:30h per la 2 de TVE.
En paralelo tracta d'explorar l'atractiu de la ciutat-conflicte i dels barris populars a partir de l'exposició del CCCB El Paral·lel, 1894-1939.
La tesi principal del capítol considera que als barris modests però dinàmics, sovint situats en els marges de la llei i el bon gust, es forja part essencial de la modernitat. I d’aquí la importància d’aquests barris en la construcció i projecció de les ciutats, com mostra el cinema de la primera meitat del segle XX. A més, el capítol mostra el paper de la dona en aquest barri de Barcelona, present no només en espectacles sinó també en una prostitució de carrer i prostíbul, de trista fama internacional. Per això, el programa indaga en el cos femení com a objecte de desig, mercaderia última a la qual servien les arts escèniques i musicals. El programa dirigit per Andrés Hispano i Fèlix Pérez-Hita, compta amb la col·laboració dels comissaris de l'exposició Xavier Albertí i Eduard Molner, el cineasta amateur Carles Barba i el crític de cinema Àngel Quintana.
Un petit tast d'aquest programa es va projectar a la secció de Perles Locals del Miniput 2012 i divendres es podrà veure a La 2 de TVE. Vagi de gust!!!
Aquí pots veure el tràiler.

Volver a la Portada de Logo Paperblog

Sobre el autor


Joanaabrines 189 veces
compartido
ver su blog

El autor no ha compartido todavía su cuenta El autor no ha compartido todavía su cuenta

Dossiers Paperblog

Revistas